En stor eloge till Erik-Åke Tranberg i Mora


En stor eloge till Erik-Åke Tranberg i Mora
Hej idrottskamrater! Jag har gjort "comeback" i år och det är något jag ej ångrar. Kul att träffa så många gamla idrottsvänner igen - ingen nämnd och ingen glömd!
Nåväl... det var väl inte detta jag tänkt skriva om. Höjdpunkten för mig i år var absolut årets Veteran-SM i 5-kamp i Mora den 24.september 2006. Där var solsken och sommarvarmt... en riktigt underbar dag på alla sätt. Men det häftigaste av allt var Erik Åke Tranberg som skall ha en gigantisk eloge för sin enorma insats denna dag. Erik-Åke tävlade, var funktionär, svarade på allas frågor, såg till så att allt flöt på hela tiden, sprang in till datorn och fyllde på där med resultat, gav oss tidtagarur så vi "klockade" varandra osv. Före det slutliga 1500m- loppet fick alla veta sina poäng och hur mycket i sekunder som skilde oss åt osv. "Karln var helt otrolig!". Stämningen var mycket god och vi tävlade mera med varandra än mot varandra. De medtävlande gav  varandra goda råd i de olika grenarna.

TACK Erik-Åke för att Du  lyckades så bra med att hålla i trådarna på bästa sätt denna "5-kampsdag" och inte ett spår av stress syntes på Dig! Hur bär Du  Dig åt?

Med vänlig hälsning
Stig-Arne Mattsson i M55 (Klubb: "Team Skavsåret")