Inlägg från Carina Palmquist


 

Inlägg från Carina Palmquist

 

Hej!

 

Tack för ett mycket trevligt och roande inlägg av Jöran Westberg. Det är sant, det gäller att hålla höst- och vinterdepressionerna borta med hjälp av träningen. Annars skulle det bli en enda lång förfärlig väntan till kommande tävlingar, då man får träffas igen.

 

Ja som sagt, "familjen" friidrott har en härlig samling av underbara människor och så bra att" familjen" friidrott har något till alla och där sitter vi på läktaren och hejar på varandra för full hals! Tänk att få tävla och fortfarande känna den där extra pirrande tjusningen, när tävlingsinstinkten går för "fullt",  man blir visst aldrig för gammal för det! Kul att också nya hittar till oss, ju fler desto bättre! Det är en härlig syn av en massa "muskelberg" av tightsspringande, hoppande och kastande människor, med strålande insatser!!

 

Tackar så mycket också för vänskap och glädje under detta tävlingsår. Jag tackar särskilt även våra lagledare som ställer upp för oss och som säkert måste "sitta" av  mindre roande möten i samband med våra tävlingar, när ni kanske helst vill njuta av sol och gemenskap och själva måste avstå från tävlande själv!! Men Ni finns och Ni behövs, TACK!

 

Kramar

 

Carina Palmquist