Angående nytt sportprogram på SVT


Mitt namn är Patricia och jag jobbar med casting för ett nytt reality-sportprogram för SVT. Vi söker efter Sveriges bästa atleter i alla åldrar och därför vänder jag mig nu till er.

I programmet som är en riktig storsatsning kommer deltagarna att tävla i tio olika grenar som exempelvis: Löpning, bågskytte, cykling (mountainbike), simning, längdhopp, höjdhopp, kulstötning, stavhopp, klättring och häcklöpning.

Vårt mål är självklart att så många av Sveriges bästa idrottsutövare som möjligt söker in. Man behöver naturligtvis inte behärska alla dessa grenar utan man kommer att ha möjlighet att träna och lära sig så mycket som möjligt innan varje tävling. Vi hoppas och önskar att de duktiga atleter som deltagit i tävlingar eller kanske till och med stora mästerskap etc söker in till programmet så att vi får in Sveriges absolut främsta.


Finns det någon möjlighet för oss att få en kontaktperson hos er på klubben/föreningen som kan hjälpa oss att sprida denna information till alla era medlemmar och tävlande? Vi tänker oss att ni kanske kan mejla till era medlemmar, alternativt om det går att lägga ut på er hemsida/Facebooksida eller liknande? Om inte så tar vi gärna del av en eventuell mejl/namnlista om ni har en sådan?

Ni får hemskt gärna också tipsa om duktiga personer som ni tror skulle passa i programmet. Vi kommer att ha en stor uttagning där de tävlande får mäta sina krafter i ett par olika grenar, för att sedan sålla ner till ett visst antal som i sin tur kommer att coachas av experter. Kanske finns Sveriges främsta atlet i er föreningen?

Om detta är något som ni kan hjälpa oss med, var vänliga och hör av er så snart som möjligt. Sedan skickar jag gärna er mer info om programmet samt hur man ansöker. Det skulle uppskattas något enormt då vi är i startgroparna av castingen och behöver sprida ordet så gott det går så att vi verkligen kan hitta de bästa atleterna.

Tacksam för svar!

Patricia Lind

mailto:Patricia.Lind@fremantlemedia.se