Full fart på VSM kansliet i Gävle


PrinterZoom inZoom out

VSM-kansliet

Full fart på VSM-kansliet!

2013-07-31 13:04

 

Anmälningstiden till årets Veteran SM i Gävle går ut nu på fredag. Barbro Fahlstedt och Karin Mattsson gläds åt det stora intresset.

 

Allt talar för att årets Veteran SM på Gunder Hägg Stadion i Gävle blir något extra. Det är väldigt många som hör sig för om tävlingarna, berättar kanslisten Karin Mattsson. 

Karin berättar att anmälningstiden går ut nu på fredag. Vi gör de sista korrigeringarna efter att ha läst den sista posten på måndag morgon. Vi har därefter för avsikt att lägga ut det preliminära tidsprogrammet senare under måndagskvällen. Förbundet skall förstås godkänna och stadfästa tidsprogrammet. 

VSM-gruppen träffades för att planera kamratmåltiden på Scandic Väst, som startar upp med mingel lördag kl.19.00. Direkt efter Veterantinget på samma plats. Det blir,förutom VSM-buffé, även häftigt uppträdande.

Redaktören har gluttat i anmälningslistan och har sett att GIF-storheter som Per-Gunnar Berglund, Knutte Larsson och Fred Stenberg är anmälda. Såsa inte Ni andra som håller på och tjuvtränar i buskarna. Kontakta Karin Mattsson på kansliet! Tel 026 -54 55 50. Sista anmälningsdag redan nu på fredag!

 

Saxat från Gefle IF Friidrotts hemsida:

http://www5.idrottonline.se/GefleIFFIF-Friidrott/Nyheter/Klubbnyheter/FullfartpaVSM-kansliet/